Szcz臋艣liwe dzieci udaj膮ce si臋 do naszego 偶艂obka w Bydgoszczy
呕艂obek/ Opiekun dzienny

Instytucja dziennego opiekuna to zorganizowana forma opieki nad dzie膰mi, kt贸ra ma za zadanie pom贸c rodzicom w godzeniu pracy zawodowej z obowi膮zkami rodzinnymi (sprawowaniem opieki nad dzie膰mi w wieku do trzech lat).

Przedszkole

Przedszkole jest kontynuacj膮 wypracowanych metod i form przyj臋tych w punkcie przedszkolnym Uniwersytet Dzieci臋cy Fundacji Kreatywnej Edukacji.

Szko艂a Podstawowa

Realizujemy zaj臋cia zgodnie z podstaw膮 programow膮 kszta艂cenia og贸lnego, a jednocze艣nie wdra偶amy autorski program nowej edukacji, kt贸ry zosta艂 wypracowany przez nauczycieli, dzieci i rodzic贸w podczas wsp贸lnych spotka艅 w ramach projektu 鈥淪zko艂a w budowie鈥. Uznali艣my, 偶e je艣li kompleksowa zmiana systemu edukacji nie jest mo偶liwa, nale偶y stworzy膰 alternatyw臋.

Manufaktura umiej臋tno艣ci

Plac贸wka wpisana do ewidencji plac贸wek, w kt贸rych dokonuj膮 si臋 cuda: powstaj膮 instrumenty gliniane, podczas eksperyment贸w przyrodniczych oszukujemy nasze zmys艂y, na liczydle japo艅skim sorobanie liczymy szybciej od komputera鈥 Jednym s艂owem tworzenie wci膮ga!