Zapraszamy serdecznie na wyjątkowo Rodzinny Dzień, w którym zrealizujemy z Wami różnorodne warsztaty bazujące na naszej dotychczasowej ofercie skierowanej zarówno do dzieci szkolnych, jak i przedszkolnych a także prezentujące nasze projekty, w tym międzynarodowe, w których uczestniczymy.

Warsztaty prowadzą nasi specjaliści z Manufaktury Umiejętności- placówki zajęć pozaszkolnych. Sylwetki nauczycieli i ekspertów znajdziecie na stronie: http://fundacjakreatywnejedukacji.org/zespol/ Naszą specjalistką od projektowania i szycia jest Agnieszka Kalita-Maciejczyk Look made with Love http://www.mamywsieci.pl/moda-i-design/look

Nasze warsztaty to:
– improwizacja muzyczna: nasi instrumentaliści (skrzypaczka, perkusistka i pianista) zapraszają na indywidualne jam session
– improwizacja projektowania mody: mamy do dyspozycji moc materiałów, akcesoriów oraz maszyny do szycia
– warsztaty w ramach projektu Kasisi http://www.fundacjakasisi.pl/pl/projekty w wykonaniu naszych uczniów specjalizujących się w tej tematyce.

Kiedy: 27.05.2017 godz. 11.00 – 13.00
Gdzie: Chopina 28 placówki edukacyjne Fundacji Kreatywnej Edukacji

Warsztaty są nieodpłatne

Prosimy o potwierdzenie przybycia sms lub mail o treści: Imię i nazwisko osób uczestniczących wraz z wiekiem dzieci (jgawrylkiewicz@gmail.com)